Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V40 ThinQ wordt officieel op 4 oktober 2018 onthuld

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 10:04 CategorieAndroid

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft uitnodigingen naar de pers verstuurd voor de aanstaande onthulling van de LG V40 ThinQ. De nieuwe smartphone zal op 4 oktober 2018 worden gepresenteerd. Waarschijnlijk zullen de camera’s op het toestel centraal gaan staan.

LG V40 ThinQ-presentatie op 4 oktober

Het ziet ernaar uit dat oktober een interessante maand gaat worden. Niet alleen Google en Huawei kondigen dan nieuwe smartphones aan, ook LG is van de partij met de presentatie van de LG V40 ThinQ. En laten we ook de aanstaande aankondigingen van Microsoft niet over het hoofd zien. Het evenement van LG zal worden gehouden in Zuid-Korea. Het bedrijf heeft de uitnodigingen al gestuurd naar verschillende leden van de pers, waardoor de datum in elk geval vaststaat. Ook is natuurlijk duidelijk dat het hier om de V40 ThinQ gaat.

De uitnodiging kun je hierboven als afbeelding bekijken. Ook is er inmiddels een video verschenen. Als we de eerder naar buiten gekomen geruchten mogen geloven, dan wordt de camera ontzettend belangrijk voor de LG V40 ThinQ. Naar verluidt zullen er maar liefst vijf camera’s aanwezig zijn dit jaar. De uitnodiging straalt die boodschap in elk geval ook uit als je kijkt naar de omlijning van de uitnodiging; die is in de vorm van een diafragma. Op moment van schrijven heeft LG helaas nog niets over het toestel bekendgemaakt.

  • Delen:
LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.