Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft kondigt op 2 oktober nieuwe producten aan

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2018, 9:15 CategorieWindows

Microsoft heeft verschillende leden van de pers uitgenodigd voor een evenement dat plaatsvindt op 2 oktober. Wat het Amerikaanse bedrijf precies gaat aankondigen is nog niet bekend, maar mogelijk heeft het te maken met zowel nieuwe hard- als software.

Microsoft-evenement op 2 oktober

Microsoft gaat op 2 oktober aanstaande nieuwe dingen presenteren. Op moment van schrijven is helaas nog niet duidelijk wat precies. Het enige waar het techbedrijf om vraagt is “a moment of your time”, meer hints worden er niet gegeven. Nu kun je natuurlijk snel de conclusie trekken dat dit iets met een smartwatch te maken kan hebben, maar momenteel houdt de softwaregigant daar zich helemaal niet mee bezig. Waarschijnlijk komen er simpelweg nieuwe Surface-modellen aan die in 2018 en 2019 op de markt zullen verschijnen.

Zo werkt Microsoft achter de schermen aan een apparaat genaamd Andromeda, maar we verwachten niet dat dit dual screen device snel het daglicht zal zien. De kans is groter dat we een vernieuwing in de Surface Pro-lijn gaan zien, aangezien daar ook aan gewerkt wordt. Wellicht komen er ook nieuwe reguliere laptops aan en zien we waarschijnlijk een gloednieuwe Surface Studio, een all-in-one-oplossing. Dan houden we de updates voor Windows 10 nog over — want wat brengt de toekomst na oktober? We zien het mogelijk 2 oktober.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.