Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Monster Hunter Stories nu beschikbaar op iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2018, 17:09 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Capcom heeft bekendgemaakt dat de game Monster Hunter Stories nu beschikbaar is op Android en iOS. Het spel heeft wel een relatief hoog prijskaartje van 21,99, maar daarvoor krijg je wel een volledig Nintendo 3DS-spel in handen.

Download Monster Hunter Stories

Het gebeurt nog wel eens dat Android en iOS games krijgen die eerder op andere systemen zijn uitgebracht. Niet alleen krijgen we games die op spelcomputers voor onder de tv verschijnen, ook Nintendo 3DS-spellen vinden steeds vaker hun weg naar mobiele apparaten. Dit keer is het de beurt aan Monster Hunter Stories, een Capcom-game die eerder dus op de 3DS van Nintendo werd uitgebracht. Het betreft hier een high definition-versie van het spel, dat wordt verkocht voor 21,99 euro. Maar geen nood: er zijn geen advertenties.

Monster Hunter Stories is niet zoals alle andere games in de franchise, waarin het jagen op monsters centraal staat. Dit is geen actie-rpg (role playing game), maar een turn-based rpg die geschikt gemaakt is voor een jonger publiek. Ook is het zo dat je nog steeds monsters kunt verzamelen, maar dit doe je nu dus ietwat anders dan bijvoorbeeld in Monster Hunter World op Xbox One en PlayStation 4. Verder bezit Stories dit keer een autosave-functie en is de interface geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

  • Monster Hunter Stories

Let op: mocht je de game eerst willen uitproberen voordat je er 22 euro aan uitgeeft, dan kun je hieronder de demo downloaden. Er zijn geen digitale aankopen aanwezig in deze game. Mocht je toch de overstap willen maken na het spelen van de onderstaande demo, dan is het gelukkig mogelijk je opgeslagen bestand over te zetten naar de betaalde versie.

  • MHST: The Adventure Begins
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.