Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix op Android krijgt nieuw design en navigatiebalk

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2018, 10:26 CategorieApplicaties

De videostreamingdienst Netflix rolt een update uit voor de Android-app, die een nieuwe user interface en de navigatiebalk presenteert. Deze updates worden al maanden getest door verschillende gebruikers, maar lijken nu dus uit te rollen naar een grote groep.

Download de update voor Netflix

In de afgelopen maanden is duidelijk geworden dat Netflix ervan houdt dingen te testen in hun apps, zoals veranderingen aan de user interface. Nu lijkt het erop dat deze veranderingen eindelijk naar iedereen wordt uitgerold, nadat eerder alleen een kleine groep mensen het nieuwe menu te zien krijgen. Echter, de videostreamingdienst heeft hier zelf niets over naar buiten gebracht, dus is het nog even afwachten of dit daadwerkelijk klopt. Hoe dan ook: een grote groep mensen claimt de nieuwe interface te hebben binnen de app.

Twijfel je of je de update hebt? Je kunt het heel gemakkelijk zien door de navigatiebalk aan de onderkant, waardoor de app beter te bedienen is met één hand. Door de komst van de navigatiebalk is het hamburgermenu aan de zijkant verdwenen, aangezien alle opties voortaan onderaan gepresenteerd worden. Je treft daar onder andere snelkoppelingen aan voor je thuisscherm en je downloads. De meest recente update voor de Netflix-app op Android is 4 september — maar waarschijnlijk betreft het hier een server-side update.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.