Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe OnePlus Bullets Wireless gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 9:27 CategorieAccessoires

Zoals het er nu naar uitziet zal OnePlus dit jaar een nieuwe versie van de OnePlus Bullets Wireless gaan uitbrengen. De accessoire is namelijk gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Wanneer de oordoppen gaan verschijnen, is vooralsnog onbekend.

Nieuwe OnePlus Bullets Wireless

Dit jaar bracht de Chinese fabrikant OnePlus officieel een eigen versie van draadloze oordoppen uit in de vorm van de OnePlus Bullets Wireless. En zoals het er nu naar uitziet zal het bedrijf binnenkort een nieuwe versie van die oordoppen gaan uitbrengen, aangezien er een nieuwe versie is gespot bij de Amerikaanse communicatiewaakhond FCC. Deze Wireless-oordoppen hebben het modelnummer BT32B. Verwacht echter geen grote veranderingen, aangezien het lijkt alsof het om een kleine update gaat.

Het vorige model was al niet honderd procent draadloos en dit model zal dat dus waarschijnlijk ook niet gaan worden. Er is namelijk ook een foto beschikbaar waarop we de accessoire te zien krijgen en daar is dezelfde dikke kabel op zichtbaar. Verder is er weinig bekend over dit nieuwe model, aangezien er in de FCC-documenten verder niets wordt beschreven. Uiteraard beschikt de OnePlus Bullets Wireless over een bluetooth-certificaat. Mogelijk kondigt OnePlus dit nieuwe model aan in januari, samen met de OnePlus 6T.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.