Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe renders geven beter beeld van OnePlus 6T’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 10:01 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken die mogelijk een goed beeld geven van het design van de onaangekondigde OnePlus 6T-smartphone. Naar verluidt wordt dit toestel in januari aangekondigd. Ook moet de inkeping op het scherm een stuk kleiner worden dan op het huidige model.

Is dit de OnePlus 6T?

De website Phone Arena heeft renders gepubliceerd van het design van de OnePlus 6T. Zo krijgen we mogelijk het beste beeld dat we tot nu toe hebben gezien van deze aankomende smartphone. De renders zijn gemaakt op basis van de geruchten en ook de onlangs gelekte doos van het apparaat. Zoals het er nu naar uitziet zal de 6T niet alleen meer schermruimte gaan krijgen door een kleinere kin, ook de inkeping zal flink smaller worden gemaakt. Op de afbeeldingen is een waterdruppelvariant te zien, dus niet die brede iteratie.

Zoals eerder werd gedacht wordt de OnePlus 6T waarschijnlijk gebaseerd op de Oppo R17, die een soortgelijk design heeft. Geen vreemd idee, aangezien Oppo en OnePlus, samen met Vivo, onder hetzelfde moederbedrijf vallen. Daarnaast is er ook gedacht aan de vingerafdrukscanner. Op de render hierboven is goed te zien dat er geen scanner op de achterkant zit; waarschijnlijk omdat-ie dit jaar in het scherm op de voorkant wordt geplaatst. De verwachting is dat OnePlus dit toestel in januari zal gaan presenteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.