Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie van Oppo Find X is eerste smartphone met 10 GB werkgeheugen

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 10:24 CategorieAndroid

Het Chinese merk Oppo bracht deze maand voor het eerst een smartphone uit op de Nederlandse markt. De Oppo Find X weet zich te onderscheiden door een randloos design met een voorkantvullend scherm van 6,4-inch en een verborgen camera met schuifsysteem. Oppo blijkt echter aan een nieuwe versie van de Oppo Find X te werken met maar liefst 10 GB werkgeheugen.

Geruchten over een smartphone met 10 GB werkgeheugen gaan al langer rond, maar het lijkt erop dat Oppo het eerste bedrijf is dat daadwerkelijk een smartphone met 10 GB werkgeheugen op de markt gaat brengen. Dit toestel is namelijk opgedoken bij TENAA, de Chinese keuringsinstantie, zo meldt de website Gizmo China. De nieuwe versie van de Oppo Find X komt tevens met 256 GB opslaggeheugen. De huidige Oppo Find X heeft 8 GB werkgeheugen en 128 of 256 GB opslaggeheugen.

Overige specificaties precies hetzelfde

Voorlopig lijkt het erop dat dit de enige vernieuwing is op de vernieuwde versie van de smartphone, dus Oppo wil duidelijk de concurrentie voor zijn. Het levert natuurlijk ook aandacht van de media op wanneer jouw bedrijf als eerste een smartphone op de markt weet te brengen met 10 GB werkgeheugen. De overige specificaties zijn precies hetzelfde als op het vorige model. De Oppo Find X heeft een 6,42-inch amoled-scherm in een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Het toestel heeft zeer smalle randen en een schuifcamera die verborgen is in het systeem wanneer je deze niet gebruikt. De processor van het toestel is een Qualcomm Snapdragon 845.

  • Delen:
Oppo Find X
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.