Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 7.1 Plus te zien op gelekte afbeeldingen’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2018, 12:06 CategorieAndroid

Er zijn drie foto’s gelekt waarop we mogelijk de Nokia 7.1 Plus te zien krijgen. Nokia gaat dit toestel mogelijk snel aankondigen. Op 4 oktober organiseert HMD Global, het bedrijf achter het nieuwe Nokia, namelijk een nieuwe smartphone.

Is dit de Nokia 7.1 Plus?

Op 4 oktober aanstaande organiseert HMD Global, het bedrijf achter het nieuwe Nokia, een nieuwe smartphone. Welke smartphone dat gaat zijn is nog niet bekend — maar mogelijk is het (onder meer) de Nokia 7.1 Plus waar we al veel over hebben gehoord. Tot die tijd moeten we het echter doen met geruchten en gelekte afbeeldingen. Woensdag komt daar een nieuwe serie van drie gelekte foto’s bij, waarop we mogelijk voor het eerste de 7.1 Plus in levende lijve te zien krijgen. Nokia heeft dit niet bevestigd.

Als we naar de foto’s kijken dan valt op dat de smartphone niet echt lijkt op wat de Finse fabrikant voorheen heeft uitgebracht. Op de achterkant zitten in elk geval de vingerafdrukscanner en de camera met twee sensoren aan boord. Ook is het bekende Nokia-logo zichtbaar, maar dat kan natuurlijk ook een bewerking zijn. Verder ziet het ernaar uit dat de Nokia 7.1 Plus een glazen build krijgt en in twee kleuren verkrijgbaar zal zijn, namelijk zwart en zilver (of grijs). Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.