Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia 7 Plus krijgt als eerste toegang tot Google’s Digital Wellbeing

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 14:27 CategorieAndroid

Veelvuldig smartphonegebruik is volgens experts een opkomend probleem in ons land. We brengen dagelijks vele uren door op de telefoon en dat loopt in sommige gevallen volledig uit de hand. Om de gebruikers een beetje tegemoet te komen heeft Facebook al een functie genaamd Your Time on Facebook, waarbij je een maximale tijd kunt instellen die je van jezelf op het sociale netwerk mag doorbrengen. Google was ook bezig met een dergelijke functie genaamd Digital Wellbeing. In Android Pie kun je met deze functie zien hoe het met je digitale gezondheid gesteld is. Of de functie echter ook beschikbaar zou worden gesteld buiten de Pixel-telefoons was niet duidelijk, tot nu toe dan.

De Nokia 7 Plus is het eerste toestel dat ook toegang heeft gekregen tot Digital Wellbeing. Heb jij dit toestel in je bezit? Dan kun je Digital Wellbeing gewoon in de Play Store downloaden, mits het toestel over de laatste Android Pie bèta beschikt.

Confrontatie met je smartphonegebruik

Digital Wellbeing brengt jouw digitale gezondheid in kaart. Het houdt bij hoeveel tijd je dagelijks doorbrengt op je smartphone en je kunt maximale tijden instellen voor bepaalde apps. Op deze manier word je met je eigen gedrag geconfronteerd, wat er hopelijk toe zal leiden dat minder mensen een smartphoneverslaving zullen krijgen.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.