Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus vraagt fans naar favoriete OnePlus 6-functie, wordt daarna uitgelachen

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2018, 9:50 CategorieAndroid

OnePlus heeft fans van zijn smartphones gevraagd naar hun favoriete OnePlus 6-functie, maar dat liep al gauw goed mis. Het Chinese bedrijf vroeg hier namelijk naar nadat al bekendgemaakt was dat de OnePlus 6T het zonder koptelefoonaansluiting moet doen.

OnePlus wordt uitgelachen door gebruikers

OnePlus koos helaas een verkeerd moment uit om fans te vragen naar hun favoriete functie van de OnePlus 6. Vlak voordat de Chinese fabrikant dit deed, had het bedrijf al bevestigd dat de OnePlus 6T niet zal worden geleverd met een koptelefoonaansluiting, een aansluiting waar veel Android-gebruikers nog steeds dankbaar gebruik van maken. De mensen die de vraag te zien kregen op Twitter begonnen al gauw flauwe grappen te maken, waardoor de fabrikant van deze populaire smartphones al gauw online werd uitgelachen.

Heel veel twitteraars vroegen zich af waarom OnePlus hier naar vroeg, terwijl het nieuws dus net naar buiten was gekomen dat de nieuwe OnePlus geen koptelefoonaansluiting krijgt. Ook waren er mensen die serieus ingingen op de vraag en antwoordden op pollopties als Dash Charge en de lagere prijs voor een vlaggenschip. De overgrote meerderheid is echter heel blij met die koptelefoonaansluiting, maar OnePlus gelooft in een draadloze toekomst — ook omdat meer dan de helft de aansluiting niet eens zou gebruiken, aldus het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.