Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders in hoge kwaliteit laten OnePlus 6T van alle kanten zien

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2018, 9:33 CategorieAndroid

Er zijn meer renders verschenen waarop we de OnePlus 6T te zien krijgen. Het toestel wordt mogelijk in oktober van dit jaar aangekondigd. Zoals het er nu naar uitziet zal de nieuwe OnePlus worden voorzien van een notch in de vorm van een waterdruppel.

Nieuwe renders OnePlus 6T

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt binnenkort de OnePlus 6T aangekondigd, op 17 oktober om precies te zijn. Tot die tijd druppelt er langzaamaan meer informatie over het apparaat binnen — zowel uit de geruchtenmolen, maar ook vanuit officiële bronnen. Donderdag verschijnen er echter nieuwe renders, afkomstig van het doorgaans betrouwbare OnLeaks en het minder betrouwbare MySmartPrice. De renders laten een OnePlus-model zien met een notch in de vorm van een waterdruppel.

Deze renders zijn waarschijnlijk ook gemaakt op basis van de geruchten die al de ronde doen. Zo is er onlangs een foto van de verpakking van de OnePlus 6T naar buiten gekomen waarop de waterdruppelnotch ook goed te zien is. Daarnaast is goed te zien dat er inderdaad geen vingerafdrukscanner op de achterkant zit (die zit in het scherm) en schittert de koptelefoonaansluiting in afwezigheid. Daarnaast is er ook een video verschenen waarin de 6T te zien en van alle kanten te bekijken is, gemaakt op basis van CAD-bestanden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.