Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Open Beta 3-update voor OnePlus 6 brengt nieuwe functies mee

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2018, 9:50 CategorieAndroid

Er is nu een nieuwe Open Beta voor de OnePlus 6 beschikbaar, die een aantal nieuwe functies met zich meebrengt. Zo is het voor toesteleigenaars mogelijk een alternatieve methode voor het oproepen van de Google Assistant, of een andere stemassistent, beschikbaar.

Nieuwe Open Beta voor OnePlus 6

Er is nu een nieuwe Open Beta, nummer drie om precies te zijn, beschikbaar voor de OnePlus 6. Mensen die zich hebben aangemeld voor het Open Beta-programma van de Chinese fabrikant kunnen de update nu verwachten, terwijl de rest nog even moet wachten. Deze update brengt onder meer een alternatieve methode voor het opstarten van een stemassistent met zich mee. Zo kun je nu de Google Assistant, of een andere assistent naar keuze, inschakelen door een halve seconde op de aan- en uitknop te drukken.

Daarnaast zijn er stabiliteitsproblemen verholpen met het Ambient display (met deze functie gaat het scherm aan wanneer je hem oppakt of wanneer je een notificatie krijgt). Bovendien moet de werking van de vingerafdrukscanner en de gezichtsherkenning zijn verbeterd. Daarnaast kun je nu meer apps gebruiken in combinatie met Parallel Apps (Telegram, Discord, IMO, Uber en OLA) en heb je nu meer opties binnen OnePlus Switch (waarmee je je data overzet van en naar een andere telefoon) beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.