Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Europees debuut Pixel 3 aannemelijk door Europees Google-evenement

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 9:25 CategorieAndroid

Google heeft verschillende leden van de pers uitgenodigd voor een Europees Pixel 3-evenement, dat eveneens op 9 oktober zal plaatsvinden. Daardoor is het aannemelijk dat de zoekmachinegigant dit jaar ook de nieuwe Pixel-smartphones zal uitbrengen in Europa.

Komt de Pixel 3 officieel naar Europa?

Vorige week liet Google weten dat er inderdaad een evenement gepland staat voor 9 oktober aanstaande. Tijdens dat evenement zal Google onder meer de nieuwe Pixel-modellen gaan presenteren, zoals het er nu naar uitziet. Deze week heeft de zoekmachinegigant echter ook uitnodigingen gestuurd naar verschillende leden van de pers, met de boodschap dat er op diezelfde dag ook een Europees evenement zal plaatsvinden. Dit event zal in Parijs worden gehouden. Onduidelijk is officieel nog wat er gepresenteerd gaat worden.

Aangezien Google de laatste maanden een flinke push heeft doorgezet voor de Google Assistant, die nu veel meer Europese talen spreekt, is het aannemelijk dat het bedrijf dan eindelijk officieel de Pixel 3 en Pixel 3 XL naar het Europese landschap brengt. Ook zal er mogelijk een aankondiging worden gedaan over de Google Home, die dan ook breder beschikbaar zou moeten zijn. Hoe het ook zit, het duurt nu nog minder dan een maand om te achterhalen wat hier nu de bedoeling van is. Google heeft zelf nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.