Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go geeft spelers beloningen, teast nieuwe Pokémon

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 10:04 CategorieGaming

Omdat spelers van Pokémon Go ontzettend goed hun best hebben gedaan met de uitdagingen, krijgen alle spelers nu een cadeautje. Ook heeft het Twitter-account van de game een teaser de wereld in geholpen, die spelers doet uitkijken naar wat er nog komen gaat.

Cadeautje voor Pokémon Go-spelers

In de afgelopen maanden hebben Pokémon Go-spelers kunnen meedoen aan Professor Willow’s Global Research Challenge. Wanneer aan alle eisen werd voldaan, dan kreeg je de mogelijkheid legendarische Pokémon te vangen, zoals Articuno, Zapdos en Moltres. Omdat spelers zo hun best hebben gedaan, krijgen ze nu een cadeautje. Vanaf 13 september zul je de drie legendarische vogels namelijk kunnen vangen in Raid Battles. Mocht je ze dus destijds gemist hebben, dan kun je tussen 13 en 20 september dus je slag slaan.

Na die datum zal Mewtwo te vangen zijn in reguliere Raid Battles, wat voorheen alleen via EX Raid Battles kon. Je hebt tot en met 23 oktober de tijd om dit legendarische monster te vangen. Verder is het zo dat je de voorheen exclusieve Pokémon Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan tot het einde van de maand in eieren van 7 km kunt vinden. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is het ook goed om te weten dat Pokémon uit Kanto nu breder beschikbaar zijn en dat het Twitter-account van Pokémon Go een teaser de wereld in geholpen heeft.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.