Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Render gelekt van Razer Phone 2: onthulling mogelijk op 10 oktober

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 14:02 CategorieAndroid

Begin november 2017 werd de Razer Phone onthuld. De smartphone werd over het algemeen positief ontvangen en werd geprezen om het 5.72″-display met beeldverversing van 120Hz. De smartphone kwam met een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 8 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het bedrijf komt binnenkort met een opvolger van de Razer Phone. Vandaag zijn er nieuwe renders gelekt van de Razer Phone 2 door de bekende lekker Evan Blass.

Op het eerste gezicht lijkt de Razer Phone 2 niet heel veel anders dan het vorige model. De opvolger heeft ook grote randen aan de boven- en onderkant van het scherm. De camera is wel verplaatst. Deze zit niet langer in de linkerbovenhoek. We zien op het nieuwe model een dubbele camera in het midden op de achterkant met daaronder het Razer-logo. Tussen de dubbele camera vinden we een flitser. Het logo krijgt mogelijk verlichting, waardoor deze op zal lichten wanneer je een bericht binnenkrijgt. Voor de rest lijkt het design erg veel op de vorige versie.

Betere hardware, hetzelfde design

De verwachting is dat de hardware wel een opfrisbeurt heeft gekregen. Zo verwachten we wederom een 120Hz-display en een snellere Qualcomm Snapdragon 845-processor. Waarschijnlijk krijgt het toestel opnieuw 8 GB werkgeheugen. Razer houdt op 10 oktober een evenement. Waarschijnlijk wordt de Razer Phone 2 daar officieel gepresenteerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.