Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders laten nieuwe iPad Pro met dunne randen zien

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2018, 9:45 CategorieiPad

Dat Apple momenteel werkt aan een nieuwe iPad Pro, lijkt inmiddels zeker. Er zijn nu renders vrijgegeven die het design mogelijk laten zien. Het is nog niet precies duidelijk wanneer de nieuwe modellen gepresenteerd worden; dit kan deze maand of in de lente gebeuren.

Renders tonen nieuwe design iPad Pro – gerucht

Wanneer is nog niet precies duidelijk, maar er komen nieuwe iPad Pro-modellen aan. Nu heeft OnLeaks, in samenwerking met MySmartPrice, renders gemaakt op basis van alle geruchten afbeeldingen die al zijn gelekt, waardoor we een completer beeld krijgen van de nieuwe iPads en zo dus langzaam maar zeker kunnen verwachten hoe die nieuwe modellen eruit komen te zien. Het lijkt erop dat Apple een aantal kleine veranderingen doorvoert: zo zit de sim-kaartlade nu ergens is en is de Smart Connector verplaatst.

Verder is het natuurlijk opvallend dat de randen rondom het scherm veel dunner zijn gemaakt in vergelijking met vorige modellen. De vraag is of dit daadwerkelijk beter is of niet. Wellicht wel wanneer je er alleen maar mee wil werken, maar wanneer je het apparaat probeert vast te houden dan zit je waarschijnlijk al snel met je duim op het scherm. Overigens zijn de randen nog dik genoeg voor een camera en technologie zoals Face ID, waardoor deze nieuwe iPad Pro-modellen dus eigenlijk helemaal geen inkeping nodig lijken te hebben.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.