Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung brengt apart model Galaxy S10 uit met 5g-antenne’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 15:21 CategorieAndroid

Samsung is mogelijk voornemens een derde model uit te brengen van de Galaxy S10, eentje met ondersteuning voor 5g-netwerken. De reden dat Samsung er een ander model van wil maken heeft te maken met geld: het zou te duur zijn alle varianten van deze technologie te voorzien.

Aparte Galaxy S10 met 5g-antenne – gerucht

De Galaxy Note 9 is uit en dat betekent dat we ons opmaken voor het volgende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De volgende high-end smartphone op het programma is de Galaxy S10. Daar werd eerder al over beweerd dat er drie modellen aan zouden komen: de Beyond 0, Beyond 1 en Beyond 2. De 0 moet een soort ‘lite’-versie gaan worden, terwijl de 1 en 2 Plus-modellen moeten gaan worden. De Beyond 2 zal zelfs nog een speciale extra moeten gaan krijgen in de vorm van een 5g-antenne, net als in de Xiaomi Mi Mix 3.

Niet alle Galaxy S10-modellen krijgen dus 5g-netwerkondersteuning, maar alleen de Beyond 2. Dit omdat het toestel anders veel te duur zou worden; maar Samsung zou de keuze ook niet willen weghouden van de markt. Daarom zou deze keuze zijn gemaakt. Naast de ondersteuning voor 5g, zal dit S10 Plus-model ook worden voorzien van alle dingen waar de reguliere variant op mag rekenen, maar daarover is momenteel nog niet zo veel bekend. Of wij ook dit nieuwe model gaan krijgen, valt nog te bezien.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.