Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Buds lanceren begin volgend jaar’

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2018, 13:39 CategorieAccessoires

Apple heeft de AirPods, Google de Pixel Buds en Huawei komt met de FreeBuds 2 Pro. Het lijkt erop dat de ‘Buds’ binnenkort concurrentie gaan krijgen van Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een handelsmerk vastgelegd onder de naam Samsung Buds.

Vorig jaar kwam Samsung met de Gear IconX (zie foto). De draadloze oordopjes houden tevens bij hoeveel afstand je hebt afgelegd en dankzij het opslaggeheugen van 4 GB kon je gemakkelijk direct muziek op de draadloze oordopjes opslaan. Deze werden tegelijk in de markt gezet met de Samsung Gear Sport, maar een groot succes werd de Gear IconX niet. De draadloze oordopjes hadden veel (wellicht teveel) functies, en samen met de stevige prijs werden ze niet veel verkocht.

Lancering met Galaxy S10?

Het nieuwe vastgelegde handelsmerk laat zien dat Samsung het opnieuw gaat proberen, nu onder een nieuwe naam. De Gear-serie wordt nu ook gefaseerd afgebouwd en de nieuwe smartwatch heet de Galaxy Watch. Samsung is druk bezig met nieuwe namen voor producten en de nieuwe Gear IconX komen dus waarschijnlijk als Samsung Buds op de markt. Wanneer de Samsung Buds op de markt zullen verschijnen is echter nog niet bekend. De verwachting is dat ze begin 2019 zullen verschijnen, wellicht samen met de Galaxy S10 in februari. Verdere informatie over de Samsung Buds is op dit moment niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.