Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A7 met drie camera’s aan boord aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2018, 10:18 CategorieAndroid

Samsung heeft de Samsung Galaxy A7 (2018) aangekondigd. Deze midrange smartphone beschikt over drie camera’s op de achterkant. Het toestel is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

Dit is de Samsung Galaxy A7 (2018)

De Samsung Galaxy A7 (2018) is de eerste smartphone van het Zuid-Koreaanse merk dat maar liefst drie camera’s op de achterkant heeft zitten. Zelfs het high-end model Galaxy Note 9 geniet deze voorkeursbehandeling niet. Het apparaat beschikt verder over een oled-scherm van 6-inch, met een maximale resolutie van 2.220 bij 1.080 pixels. De processor aan boord is geklokt op 2.2 GHz, het werkgeheugen bedraagt 4 GB en de accu heeft een vermogen van 3.300 mAh. Ook is er Android 8.0 Oreo aanwezig als besturingssysteem.

Het camerasysteem bestaat uit een acht megapixelsensor met een ultra wide lens, waardoor je foto’s met een grote kijkhoek kunt maken. Daarnaast is er een reguliere sensor van 24 megapixel, terwijl de laatste lens van vijf megapixel ervoor kan zorgen dat je het scherptediepte-effect realiseert (waardoor je foto’s met het bokeh-effect kunt maken). Bovendien beschikt de Samsung Galaxy A7 over een Scene Optimizer, waarmee objecten in beeld worden herkend en de kleur, het contrast en de helderheid automatisch kunnen worden aangepast.

Verder zit er op de voorkant nog een selfiecamera met een 24 megapixelsensor. Die camera beschikt over een led-flash en is in staat foto’s met het bokeh-effect te maken. Ook kun je natuurlijk gebruikmaken van verschillende filters en de AR Emoji. Dat dit midrange model nu als eerste een nieuwe feature krijgt is overigens niet verrassend: dit is iets waar Samsung-directeur DJ Koh al naar heeft gehint. De Samsung Galaxy A7 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en goud. De verkoopadviesprijs bedraagt 349 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.