Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus vanaf begin oktober te koop

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2018, 11:03 CategorieAndroid

Samsung heeft officieel bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy J6 Plus en Galaxy J4 Plus vanaf oktober te koop zijn in Nederland. De nieuwe, betaalbare smartphones zijn uitgerust met functies die ook op de vlaggenschepen van Samsung te vinden zijn.

Dit zijn de Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus

Samsung heeft bekendgemaakt dat er twee nieuwe, betaalbare smartphones op de markt uitkomen begin oktober: de Samsung Galaxy J6 Plus en Galaxy J4 Plus. De modellen hebben een glasachtige achterkant en afgeronde randen, die voor een premium look en feel moeten zorgen. Ook moeten de smartphones daardoor goed in de hand liggen. De Galaxy J6 Plus en J4 Plus hebben een Infinity Display (6-inch, HD+). Groot genoeg dus voor games, films en multitasking. Met Split Screen gebruik je probleemloos twee apps tegelijkertijd.

De Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus hebben gezichtsherkenning waarmee je je smartphone ontgrendelt. Daarnaast heeft de Galaxy J6 Plus een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Op de achterkant zit een dertien megapixelcamera, terwijl er op de voorkant een dubbele camera van acht megapixel zit. De Galaxy J4 Plus beschikt over een dubbele camera van vijf megapixel. Met de functie Live Focus Dual Camera pas je de scherptediepte aan, ook na het maken van de foto. Ook is het mogelijk meteen het bokeh-effect te maken.

De Samsung Galaxy J6 Plus en J4 Plus hebben een f/1.9-diafragma aan de achterzijde. Daardoor kunnen de camera’s mooiere foto’s maken met minder licht. Ook is er Dolby Atmos aanwezig, evenals een accu met een vermogen 3.300 mAh (een verbetering van tien procent ten opzichte van de vorige modellen). Onder de motorkap zit verder een quadcore-processor. De J6 Plus heeft 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte, terwijl de J4 Plus over 2 GB en 32 GB beschikt. Ook is er micro-sd-kaartondersteuning tot 256 GB.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Galaxy J6 Plus verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf 239 euro. De Galaxy J4 Plus verschijnt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf 189 euro. Beide toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.