Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8 krijgt camerafuncties van S9 en Note 9

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 10:15 CategorieAndroid

Samsung is begonnen met het uitrollen van camerafuncties van de Galaxy S9 en Note 9, naar de Samsung Galaxy Note 8. Momenteel is de update alleen beschikbaar in Frankrijk, maar de verwachting is dat andere Europese landen ook binnenkort de software-update ontvangen.

Extra camerafuncties voor Samsung Galaxy Note 8

Dit jaar heeft Samsung twee camerafuncties naar de Samsung Galaxy S9-modellen en Samsung Galaxy Note 9 gebracht die tot op heden niet beschikbaar zijn voor eerder gelanceerde modellen: Super Slow-Motion en AR Emoji. Gelukkig kunnen deze functies worden bestempeld als een gimmick, dus missen gebruikers oudere toestellen er weinig aan. Desondanks is het toch tof om te zien dat Samsung deze recent uitgebrachte mogelijkheden ook begint uit te rollen naar de Note van vorig jaar, de Samsung Galaxy Note 8.

XDA Developers heeft ontdekt dat de extra cameramogelijkheden worden meegeleverd met de beveiligingsupdate van september. Vooralsnog geldt dat alleen voor de mensen in Frankrijk, maar de verwachting is dat andere Europese landen ook binnenkort aan de beurt zijn. Verder is het goed om te weten dat beide functies precies hetzelfde werken als op de nieuwere smartphones, maar is het nog te vroeg om een conclusie te kunnen trekken over de Super Slow-Motion-videokwaliteit op de Samsung Galaxy Note 8.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.