Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung: ‘Opvouwbare smartphone wordt in november onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2018, 12:32 CategorieAndroid

De baas van de mobiele afdeling van Samsung heeft gezegd dat het mogelijk is dat de opvouwbare smartphone in november gepresenteerd wordt. Waarschijnlijk verschijnt deze smartphone dan nog voor het einde van het jaar op de markt.

Opvouwbare smartphone van Samsung

In een interview met CNBC heeft Samsung Mobile-CEO DJ Koh gezegd dat de opvouwbare smartphone van het bedrijf nog voor het einde van het jaar op de markt komt en waarschijnlijk in november gepresenteerd wordt. Die onthulling vindt dan plaats tijdens de Samsung Developer Conference, op 7 en 8 november. De ontwikkeling van het apparaat is al bijna klaar, meldt de CEO, maar het proces is behoorlijk ingewikkeld, wordt daaraan toegevoegd. Ook is meteen bevestigd dat je de telefoon opgevouwen kunt gebruiken.

Of dat betekent dat er een stuk van het scherm dan nog steeds zichtbaar is of dat er een tweede scherm op de achterkant zit, is helaas niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Samsung de ervaring aanpast, zodat je niet het idee hebt dat je een opvouwbare tablet gebruikt.

You can use most of the uses … on foldable status. But when you need to browse or see something, then you may need to unfold it. But even unfolded, what kind of benefit does that give compared to the tablet? If the unfolded experience is the same as the tablet, why would they (consumers) buy it?

Mocht Samsung inderdaad zijn opvouwbare smartphone later dit jaar gaan lanceren, dan is het waarschijnlijk het eerste bedrijf dat dit gaat doen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.