Samsung presenteert 11 oktober een nieuwe smartphone

14 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung

Samsung heeft de pers uitgenodigd voor een nieuwe smartphone. Het Zuid-Koreaanse bedrijf gaat op 11 oktober een nieuwe Galaxy-telefoon presenteren. De maand oktober wordt een drukke maand, want ook Google, LG, Huawei en OnePlus gaan nieuwe smartphones presenteren.

Alhoewel Samsung het vlaggenschip voor de tweede helft van dit jaar, de Galaxy Note 9, al heeft gepresenteerd, komt het bedrijf later dit jaar met nog een nieuwe Galaxy-telefoon. Samsung heeft namelijk uitnodigingen naar de pers gestuurd voor een evenement op 11 oktober.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf geeft weinig informatie vrij over de nieuwe Galaxy, maar de uitnodiging bevat de tekst “4x fun”. Waar we precies vier keer zoveel plezier van zullen hebben is nog niet duidelijk. Wellicht krijgen we een nieuwe Galaxy-telefoon te zien met vier camera’s aan boord. We weten dat het bedrijf werkt aan een opvouwbare smartphone, maar de presentatie op 11 oktober komt wellicht nog te vroeg voor dit model. Mogelijk gaat het om een opvolger van de Samsung Galaxy A8. Geruchten gaan al een tijdje rond dat de Samsung Galaxy A9, zoals we het toestel nu voor het gemak maar even noemen, over vier camera’s zou gaan beschikken.

Veel nieuwe smartphones in oktober

De maand oktober heeft veel voor ons in petto, want ook andere fabrikanten gaan dan nieuwe smartphones presenteren. Google komt met de Pixel 3 en de Pixel 3 XL, terwijl ook Huawei de Mate 20 en de Mate 20 Pro gaat presenteren. Ook LG (LG V40 ThinQ) en OnePlus (OnePlus 6T) houden in oktober een presentatie.

Bron Samsung Via Phone Arena

Reacties (0)