Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram op iOS wordt sneller en energiezuiniger

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2018, 10:42 CategorieApplicaties

De populaire berichtendienst Telegram wordt sneller en energiezuiniger op iOS, omdat de ontwikkelaar de basis aanpast. Het team achter de app maakt nu gebruik van Apples Swift-code, waardoor de nieuwe resultaten behaald kunnen worden.

Nieuwe versie van Telegram op iOS

Telegram-gebruikers op iOS kunnen momenteel, net als Android-gebruikers, twee versies downloaden: de reguliere en de X-variant. De X-variant op iOS is een stuk sneller en energiezuiniger, omdat de makers gebruikgemaakt hebben van Apples Swift-code. Woensdag maakt oprichter Pavel Durov echter bekend dat de normale versie van de populaire berichtendienst opnieuw is gemaakt met Swift, waardoor ook deze applicatie zowel sneller als energiezuiniger moet zijn dan de huidige versie. Op zijn eigen dienst schrijft Durov het volgende:

This new Telegram has been available for everyone to download under the name “Telegram X” since January. Thousands of users have been testing it and sharing their feedback with us, so thanks to them the app is now much more polished than a few months ago. While we are still putting some finishing touches on it, it seems that the new Telegram is ready to be shipped to every Telegram user on iOS.

That’s why within the next week or two we are planning to update the default Telegram iOS App with the Swift version. As a result, Telegram will become faster, slicker and more efficient. Since it will rely on an entirely new codebase, some minor bugs and glitches might occur, but we’ll make sure they are quickly – or should I say “swiftly” – fixed.

De app moet er precies hetzelfde gaan uitzien als nu, dus als gebruiker merk je er als het goed is niets van — behalve dan dat die sneller en energiezuiniger is.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.