Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verwijzing naar AirPower gevonden in verpakking van iPhone XS

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 12:48 CategorieiPhone

In de verpakking van de onlangs gelanceerde iPhone XS is een verwijzing gevonden naar de draadloze oplaadmat van Apple: AirPower. Omdat Apple er zelf al een tijdje niets over heeft verteld, leeft de gedachte dat de ontwikkeling van de accessoire is stopgezet; maar deze verwijzing doet toch anders vermoeden.

Wel of geen AirPower, Apple?

Er is nogal wat te doen omtrent Apple AirPower, de draadloze oplaadmat voor iPhone, Apple Watch en AirPods. De gedachte leeft momenteel dat de ontwikkeling van het product is gestaakt, omdat er constant problemen opdoken die niet konden worden getackeld. Tijdens de eindejaarspresentatie van Apple werd er ook wederom niets over verteld. Echter, nu is er een verwijzing naar de oplaadmat gevonden in de verpakking van de onlangs gelanceerde iPhone XS. Zal de accessoire dan toch het levenslicht gaan zien?

Aanvankelijk zou AirPower in 2018 worden uitgebracht. En omdat verpakkingsmateriaal vaak van tevoren wordt gemaakt, kan het zijn dat dit een drukfout is — maar dat lijkt minder aannemelijk dan dat Apple daadwerkelijk met dit product komt aanzetten. Daarnaast zijn er ook nog verwijzingen gevonden naar de draadloze oplaadmat binnen iOS 12.1, de ontwikkelaarsversie die nu beschikbaar is voor developers. Het lijkt er dus op dat de techniek nog steeds actief ontwikkeld wordt; het wachten is nu op een aankondiging van Apple.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.