Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Lenovo Yoga Book C930 met e-ink-scherm (IFA 2018)

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 10:41 CategorieWindows

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Lenovo onder meer de opvallende Lenovo Yoga Book C930 aangekondigd, voorzien van een e-ink-scherm. Dat is slechts één van de twee schermen, aangezien deze bijzonder convertible nog is voorzien van een groot touchscreen.

Video hands-on Lenovo Yoga Book C930

Hoewel het geen compleet nieuw product is, is de Lenovo Yoga Book C930 toch een ontzettend opvallende convertible. In 2016 bracht Lenovo dit apparaat voor het eerst op de markt, waar het vrijwel meteen een nieuwe productcategorie aanboorde: een soort laptop met twee schermen, waar één scherm als een digitale toetsenbord en notitieblok functioneert. Destijds kwamen er twee versies op de markt: een met Android en een met Windows. Dit jaar brengt de fabrikant een opvolger uit in de vorm van de Lenovo Yoga Book C930.

De Yoga Book C930 is eveneens een unieke convertible te noemen. Ook dit model beschikt over twee schermen, waarbij het tweede scherm als toetsenbord en notitieblok te gebruiken is. Dit keer komt er overigens geen Android-versie, maar alleen een Windows-variant op de markt. In de platte stand heb je in feite een tablet met twee schermen en tevens kun je dit model als e-reader gebruiken. Eind september is de Yoga Book C930 beschikbaar voor 999 euro. In de onderstaande video nemen we het product en z’n mogelijkheden met je door.

Meer lezen?

Voor meer informatie over de producten die tijdens de IFA zijn aangekondigd, kun je ons uitgebreide archief doornemen. Ook hebben we een handig nieuwsoverzicht voor je klaarstaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.