Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Video toont Lenovo’s concept van de opvouwbare smartphone’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2018, 10:16 CategorieAndroid

Er is een video op Twitter opgedoken waarin een opvouwbare smartphone te zien is. Dit is een concept van Lenovo, naar het schijnt. De smartphone heeft een duidelijk limiet als het om de buiging gaat — je zou hem niet geheel om je pols kunnen draaien momenteel.

Lenovo’s concept van opvouwbare smartphone

De opvouwbare smartphone lijkt er nu toch echt aan te komen. Verschillende fabrikanten werken er momenteel aan, waaronder Samsung, LG en natuurlijk de Chinese fabrikant Lenovo. Dat bedrijf heeft vorig jaar een concept laten zien van een smartphone die ook als smartband te gebruiken is en helemaal om je pols kan worden gedraaid. Nu is er een nieuwe video online verschenen waarin een ander prototype van het bedrijf te zien is, maar het lijkt er niet op dat je dit model helemaal kunt ombuigen tot een armband.

Hoewel het scherm van deze smartphone wel degelijk flexibel te noemen is, is het ook zo dat er een duidelijk limiet is tot hoever de smartphone gebogen kan worden. Je kunt dit model gebruiken als een reguliere smartphone in een flinke hoek naar achter buigen, maar vooralsnog lijkt het erop dat dat het wel is. Het is niet de verwachting dat dit concept op de markt wordt uitgebracht, omdat consumenten wat meer met een opvouwbare smartphone willen kunnen doen, maar het is wel tof om te zien waar bedrijven aan werken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.