Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende grote Windows 10-release is de October 2018 Update

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2018, 10:30 CategorieWindows

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat de volgende gratis Windows 10-update de Windows 10 October 2018 Update gaat heten. Nieuwe functies zijn nog niet formeel bevestigd, maar door de vele Insider Previews hebben we al een goed idee van wat er komen gaat.

De October 2018 Update

Sinds februari brengt Microsoft updates uit die binnen het Insider-programma onder de Redstone 5-noemer vallen. Het gaat onder meer om een donker thema voor de verkenner, een nieuw en verbeterd klembord, de mogelijkheid om sneller in te loggen, SwiftKey in het aanraaktoetsenbord en meer. Helaas zal de functie Sets, waar eerder over gesproken werd, pas in een update na oktober uitgebracht worden.

Als alles volgens plan gaat, wordt de update komende maand afgerond. Daarna zal hij publiek uitgerold worden. Microsoft verwacht dat dit in de tweede of derde week van oktober zal zijn. De hoop is dat die intentie gehaald wordt, bij de vorige grote release was het nog even krap. Die moest in april uitkomen, maar door problemen met de update kwam hij pas op de allerlaatste dag van de maand uit.

De laatste build moet volgens de site Windows Central al op 14 september uitgerold worden. De testfase van de October 2018 Update wordt op 25 september afgesloten. Daarna gaat de ontwikkeling van Windows 10 natuurlijk vrolijk door;

  • Delen:
Microsoft Surface Go
Windows 10
Microsoft Surface Book 2
Windows 10
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.