WhatsApp wordt voorzien van donkere modus

17 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
whatsapp

De populaire berichtendienst WhatsApp wordt binnenkort voorzien van een donkere modus, laat een doorgaans betrouwbare bron weten. Hoe de app er dan precies uit komt te zien, is nog niet duidelijk. Wellicht geeft het donkere thema binnen bijvoorbeeld Telegram alvast een goede indruk.

Donkere modus voor WhatsApp

WhatsApp, de populairste berichtendienst van dit moment, heeft in de afgelopen maanden ontzettend veel toffe functies gekregen. De app is daardoor voor veel mensen functioneler geworden. Maar om één ding vragen gebruikers, en die groep wordt steeds groter, al maanden, zo niet jaren: een donkere modus. Zo’n donkere modus is om twee dingen handig. Ten eerste kan het helpen, ook al is het maar een klein beetje, bij het besparen van energie. Ten tweede zijn donkere kleuren en tinten zachter voor je ogen wanneer je je telefoon in het donker gebruikt.

De bovenstaande tweet verklapt het al. Er is namelijk goed nieuws: WhatsApp wordt in de toekomst voorzien van de donkere modus. WABetaInfo, doorgaans een betrouwbare bron als het op dit soort dingen aankomt, meldt namelijk dat er verwijzingen zijn gevonden naar deze optie. Helaas is er op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de update zal verschijnen en hoe de app eruit zal zien. Maar wellicht geven donkere thema’s in andere apps, zoals bijvoorbeeld Telegram, alvast een goede indruk van de modus.

Reacties (0)