Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube rolt dan eindelijk het donkere thema uit naar Android-app

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 9:50 CategorieApplicaties

YouTube heeft bekendgemaakt dat zijn applicatie dan eindelijk wordt voorzien van een donker thema, een jaar nadat de optie werd ontdekt. iPhone-gebruikers kunnen al sinds maart genieten van dit thema, terwijl Android-gebruikers nu dus pas aan de beurt zijn.

Donker thema voor YouTube

Ongeveer een jaar geleden dook de optie voor het eerst op: het donkere thema voor de YouTube-app. Sindsdien is de functie uitgerold naar iOS-gebruikers en hebben enkele Android-gebruikers de mogelijkheid ook al kunnen testen in bèta. Maar nu is het dan eindelijk zover en kunnen we allemaal het thema selecteren. Dat is vooral handig wanneer je veelal van de app gebruikmaakt wanneer het donker is, zodat je ogen wat meer rust krijgt. Maar sommige mensen vinden het ook fijner dit thema overdag te kunnen gebruiken.

Het kan zijn dat de optie zich vanzelf presenteert wanneer je de app opent na het updaten. Mocht dat niet gebeuren, dan vind je de optie natuurlijk gewoon terug binnen de instellingen. Je kunt dit regelen via de algemene instellingen van de applicatie. Je hebt wel echt de nieuwste versie van de app nodig om ervoor te zorgen dat je de optie te zien krijgt, dus zorg ervoor dat je de update hebt binnengehaald. Kan dat op één of andere manier niet via Google Play, dan kun je de nieuwste versie ook downloaden via APK Mirror.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.