Zesde seizoen van Fortnite is nu beschikbaar

28 september 2018 1 Minuut 1 Reacties
Fortnite

Het zesde seizoen van Fortnite is nu beschikbaar. De nieuwe battle pass en challenges laten je opnieuw honderd nieuwe beloningen ontgrendelen. Nieuw dit seizoen zijn dieren die je in je rugzak bij je kunt dragen en reageren op het spel.

Spelers van de populaire game Fortnite kunnen opnieuw proberen om Tier 100 te bereiken in seizoen zes. Sinds gisteren is het nieuwe seizoen live gegaan en introduceert een nieuwe battle pass, aanpassingen op de map en nieuwe skins, gliders en emotes. Tevens nieuw zijn de toevoeging van dieren die je bij je kunt dragen.

De nieuwe battle pass kost 9,95 euro en opent honderd nieuwe beloningen met spullen die je kunt ontgrendelen. Elke week zijn er nieuwe challenges te doen, waarmee je gedurende de komende tien weken langzaam naar Tier 100 toe kunt werken. Zo kun je nieuwe karakters, gliders, harvesting tools en dansjes ontgrendelen. Nieuw dit seizoen zijn de ‘Pets’. In de battle pass kun je een hond, kameleon en een draak ontgrendelen die je in je rugzak bij je kunt dragen. Deze dieren reageren op het spel en worden blij als je een schatkist opent of een andere speler de baas bent en worden boos als je zelf wordt neergehaald.

Paarse kubus laat je vliegen boven Loot Lake

Het laatste deel van het vorige seizoen stond in het teken van de paarse kubus. Het is nu eindelijk duidelijk wat de paarse kubus precies voor invloed heeft op de kaart. De locatie Loot Lake heeft een stevige make-over gekregen. Een deel van het meer zweeft nu boven de kaart en via een windhoos kun je snel naar boven vliegen. Ook andere delen van de kaart zijn veranderd. Zo is er nu een kasteel naast Haunted Hills en zijn er nieuwe consumables waarbij je tijdelijk onzichtbaar kunt worden.

Fortnite was eerder al te downloaden voor iOS en is sinds augustus ook beschikbaar voor Android. Daarnaast kun je het spel ook spelen op de pc en de spelcomputers.

Reacties (1)