Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Pie voor OnePlus 5, 5T, 3 en 3T laat nog even op zich wachten

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2018, 15:02 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat Android Pie naar de OnePlus 5, 5T, 3 en 3T zal komen, maar dat de update nog even op zich laat wachten. Waarom het nog wat langer duurt, heeft Pete Lau, medeoprichter van het Chinese bedrijf, helaas niet laten weten.

Android Pie voor oudere OnePlus-modellen

Een tijdje geleden maakte OnePlus al bekend dat de Android Pie-update naar de OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 3 en OnePlus 3T zou komen. Destijds werd echter geen releasedatum gegeven. Nu hebben we hier een update over ontvangen. Er is helaas nog steeds geen releasedatum bekend. Wel heeft Pete Lau gezegd dat de update nog wat langer op zich laat wachten, maar een reden hiervoor is niet gegeven. De OnePlus 6T, die op 30 oktober wordt aangekondigd, zal uiteraard meteen worden voorzien van de Pie-update.

De OnePlus 6, nu nog het meest recente toestel van de fabrikant, beschikt al over Android 9.0 Pie. De update neemt onder meer een nieuwe manier van bediening met zich mee, eentje op basis van bewegingen. Ook zijn er natuurlijk verbeteringen doorgevoerd op het gebied van de batterij, evenals algemene systeemaanpassingen die zorgen voor een soepelere ervaring. Ook is er een uitgebreidere modus voor het niet gestoord willen worden, een verbeterde gamemodus en zijn onlangs de nieuwste beveiligingsupdates uitgebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.