Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple voegt meer dan 70 nieuwe emoji toe aan iOS 12.1

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2018, 9:47 CategorieiPad

Apple heeft bevestigd dat het bedrijf meer dan zeventig nieuwe emoji zal gaan toevoegen aan iOS 12.1. Ze zijn nu beschikbaar in bèta. Dit is niet alleen belangrijk voor de representatie van verschillende mensen, maar ook van je favoriete dingen, zoals eten en sport.

Nieuwe emoji in iOS 12.1

In de bèta van iOS 12.1 zijn meer dan zeventig nieuwe emoji te vinden voor iOS-gebruikers. In veel gevallen worden er plaatjes toegevoegd van dingen die je liefhebt, zoals bijvoorbeeld een bagel, zout, een mango, een cupcake, verschillende groenten (kan best hoor) en andere lekkernijen. Ook zijn er afbeeldingen op basis van handige of leuke dingen toegevoegd, zoals een koffer, kompas, skateboard, wandelschoenen, frisbee softball en lacrosse. Dat zijn dingen waar je het tot op heden zonder hebt moeten doen.

De belangrijkste toevoegingen hebben natuurlijk te maken met de representatie van mensen, zodat iedereen zich welkom kan voelen. Zo zijn er nu nieuwe mensenhoofden met rood, grijs en gekruld haar. Ben je kaal? Geen probleem, dan zijn er nu ook emoji voor jou. Verder komen we nog wat superhelden tegen, evenals nieuwe dieren in de vorm van kangoeroe, kreeft, llama, wasbeer en zwaan. Het is nog niet bekend wanneer deze plaatjes worden uitgerold naar alle gebruikers; nu zijn ze dus alleen nog beschikbaar voor testers.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.