Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed Rebellion vanaf 21 november beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2018, 10:17 CategorieGaming

Assassin’s Creed Rebellion, een free-to-play strategy rpg, is vanaf 21 november 2018 gratis beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Spelers kunnen zich echter vanaf vandaag al vooraf registreren in de downloadwinkels om speciale beloningen te verdienen.

Assassin’s Creed Rebellion aangekondigd

Ubisoft heeft donderdag Assassin’s Creed Rebellion aangekondigd, een gratis te spelen, strategische role playing game binnen de populaire franchise. Rebellion toont enkele bekende gezichten in een nieuwe setting. De game speelt zich af in Spanje, ten tijde van de Inquisitie, en geeft spelers de kans hun eigen broederschap op te bouwen door tot wel veertig bekende Assassins te rekruteren en te trainen. De game is vanaf 21 november beschikbaar voor Android en iOS, maar je kunt je nu al registreren in de downloadwinkels.

Assassin’s Creed Rebellion brengt heel wat legendarische personages samen, waaronder Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Ook zijn er meer dan twintig nieuwe personages vrij te spelen, die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Een nieuwe versie van de Animus geeft spelers de mogelijkheid om verschillende tijdsperiodes opnieuw te bezoeken en samen te voegen en dus, voor de eerste keer ooit, met verschillende favoriete Assassins te spelen in dezelfde game. Je vindt de game hieronder door op de knoppen te drukken.

Aanmelden kan ook via de website van de game.

  • Assassin's Creed Rebellion
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.