Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta voor OnePlus 6 voegt Nightscape-cameramodus en meer toe

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2018, 9:18 CategorieAndroid

Er is nu een nieuwe bèta beschikbaar voor de OnePlus 6, die onder meer de nieuwe Nightscape-cameramodus toevoegt. Met deze modus moet het voor gebruikers mogelijk zijn betere foto’s te maken in donkere omgevingen of wanneer het buiten donker is.

Nightscape-cameramodus voor OnePlus 6

Tijdens de presentatie van de OnePlus 6T heeft het Chinese bedrijf laten weten dat het toestel zal beschikken over de Nightscape-cameramodus. Met deze modus is het mogelijk betere foto’s te maken op het moment dat het ergens donker is of wanneer er weinig licht beschikbaar is. Niet lang daarna werd ook gemeld dat die modus uiteindelijk ook naar de OnePlus 6 zou komen. De modus is nu gearriveerd, maar helaas nog wel in bèta-vorm. De bèta-testers kunnen nu dus zelf ervaren hoe de nieuwe cameramodus werkt.

Waarschijnlijk zit er weinig verschil in fotokwaliteit tussen de OnePlus 6 en OnePlus 6T, aangezien de camera’s beschikken over hetzelfde aantal megapixel. Ook krijgt de 6 toegang tot Studio Lighting, waarmee het mogelijk is dat je betere selfies kunt maken. Daarnaast moeten de animaties wederom wat soepeler aanvoelen op het toestel dan voorheen en is er een nieuwe sectie toegevoegd waarmee je meer over je eigen toestel kunt lezen. Verder mag je erop rekenen dat de beveiligingsupdate van november ook wordt uitgerold.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.