Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Camerafuncties Pixel 3 worden nu uitgerold naar Pixel en Pixel 2

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2018, 9:19 CategorieApplicaties

De onlangs aangekondigde Pixel 3-smartphones beschikken over een nieuwe Google Camera-app, die nu wordt uitgerold naar oude modellen. Daarnaast is het voor eigenaars van een Wear OS-smartwatch nu ook mogelijk gebruik te maken van de zoeker.

Camerafuncties Pixel 3 naar oude modellen

Met de release van de Google Pixel 3-smartphones hebben eigenaars van deze toestellen ook toegang tot de vernieuwde Google Camera-applicatie. Deze versie van de app beschikt over een nieuwe interface, de mogelijkheid bestanden in het raw-formaat op te slaan, een nieuwe panoramamodus en nog veel meer. Ook kunnen eigenaars van de smartphones en een Wear OS-smartwatch gebruikmaken van de zoeker, die dan zichtbaar is op de smartwatch. Al deze functies worden vanaf nu ook uitgerold naar de oudere Pixel-smartphones.

Android Police schrijft dat verschillende lezers hebben gemeld dat ze Google Camera 6.1 via Google Play hebben binnengekregen voor hun Pixel, Pixel XL, Pixel 2 en Pixel 2 XL. De Pixel 3-smartphones komen officieel voorlopig nog niet naar Nederland. En hoewel de Pixel 2-modellen hier ook niet zijn uitgebracht door Google, zijn de smartphones toch te koop in Nederland. Daardoor is het fijn om te weten dat we niet alle nieuwe functies hoeven mis te lopen. Heb je dus een Pixel 2 (XL), houd je smartphone dan goed in de gaten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.