Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cheapp toont aanbiedingen van drogisterijen en parfumeries

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2018, 15:55 CategorieApplicaties

Met de gratis app Cheapp selecteren consumenten cosmetische producten en ontvangen ze een pushbericht wanneer deze in de aanbieding zijn. De app etaleert verder alle prijzen van de grootste drogisterijen en parfumeries van Nederland.

Download Cheapp voor aanbiedingen

Vanaf vandaag kun je de app Cheapp downloaden voor zowel Android als iOS. Met deze gratis app selecteren consumenten hun favoriete cosmetische producten en ontvangen een pushbericht wanneer die in de aanbieding zijn. De app etaleert alle prijzen van de grootste drogisterijen en parfumeries van Nederland, waaronder Etos, Kruidvat, DA, Dio, Douglas en Ici Paris. Zo kun je dus op één plek de recente prijzen en aanbiedingen bekijken van in elk geval de bovengenoemde drogisterijen en parfumeries.

Maar dat is niet alles dat je met de app kunt doen. Consumenten kunnen hun favoriete producten als favoriet markeren. Wanneer dit product ergens in de aanbieding is, bij de winkels die binnen de app beschikbaar zijn dan, ontvangt de gebruiker hier automatisch een pushbericht over. Op deze manier moet het stukken eenvoudiger worden om nooit meer een aanbieding te missen en maandelijks geld te besparen. De applicatie is nu gratis te downloaden en te vinden in de downloadwinkels, via de knoppen hieronder.

  • Cheapp
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.