Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Facebook Messenger laat je binnenkort berichten terughalen’

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2018, 9:22 CategorieApplicaties

Het ziet ernaar uit dat Facebook Messenger binnenkort de mogelijkheid krijgt berichten terug te halen nadat ze zijn verzonden. Een inmiddels bekende ontwikkelaar heeft bewijs gevonden voor een dergelijke functie; Facebook heeft er zelf nog niets over naar buiten gebracht.

‘Unsend-functie’ voor Facebook Messenger – gerucht

Je zegt soms wel eens onhandige dingen via een chatdienst, dus is het maar wat handig dat het tegenwoordig soms mogelijk is berichten te verwijderen. Met Facebook Messenger is dat momenteel nog niet mogelijk, maar ontwikkelaar Jane Wong, die al eerder nieuwsverhalen de wereld in heeft geholpen, heeft mogelijk bewijs gevonden waaruit blijkt dat Facebook hier achter de schermen aan werkt. Er bestaan dan straks twee opties: je kunt het bericht alleen voor jou of voor iedereen in het gesprek verwijderen.

Je moet echter wel snel zijn met het verwijderen, aangezien de ‘unsend-functie’ slechts voor een beperkte tijd beschikbaar is. Je kunt straks dus niet enkele dagen later alsnog een bericht verwijderen voor iedereen in het gesprek. Mogelijk kun je berichten ook niet verwijderen op het moment dat ze zijn gelezen, terwijl dat met WhatsApp bijvoorbeeld wel mogelijk is. Helaas is op moment van schrijven niet bekend wanneer Facebook voornemens is deze functie uit te rollen naar iedereen die gebruikmaakt van Facebook Messenger.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.