Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook rolt versimpelde interface Facebook Messenger uit

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2018, 10:19 CategorieApplicaties

Facebook heeft bekendgemaakt dat de uitrol van het nieuwe design van Facebook Messenger nu officieel is begonnen. Eind september kwam al naar buiten dat de nieuwe interface eraan zat te komen en nu krijgt elke gebruiker dus toegang tot het nieuwe ontwerp.

Nieuw design Facebook Messenger

In de afgelopen maanden heeft Facebook heel wat functies toegevoegd aan de populaire applicatie Facebook Messenger. Dit zijn niet altijd functies die iedereen gebruikt, waardoor het nog wel eens vervelend kan zijn dat het menu daardoor zo vol komt te staan. Daar heeft het sociale netwerk nu iets aan gedaan. Eind september kwam al naar buiten dat er werd gewerkt aan een nieuwe interface en die interface wordt nu uitgerold naar alle gebruikers van de applicatie. Wereldwijd, of je nu Android of iOS gebruikt als besturingssysteem.

Voortaan krijg je te maken met drie tabs: chats (voor al je berichten), personen (je contactpersonen en hun dagelijkse verhalen) en ontdekken (waar alle overige functies onder verstopt zitten, zoals games en zakelijke contacten). Hoe simpel een app eruitziet kan een doorslaggevende factor zijn voor mensen om te kiezen voor een chatdienst, dus is het natuurlijk van belang dat Facebook hierin meegaat. Er zijn overigens geen functies uit de app gehaald: alles dat er was, is er nog — maar nu dus op een andere plek.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.