Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Betaalbare surroundset en een preview van de Google Home Mini

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een betaalbare surroundset en de eerste indruk van de Google Home Mini met Nederlandse Google Assistent.

Review: Bowers & Wilkins 606

De Bowers & Wilkins 685 was lange tijd een van onze favoriete boekenplankspeakers in het iets hogere deel van het instapsegment. Kan de gloednieuwe 606 deze topper onder de monitors evenaren – of zelfs overtroeven? Jamie zocht het voor je uit in de review van de Bowers & Wilkins 606.

Android 9.0 Pie: dit moet je weten over de nieuwste Android-versie

Android 9.0 Pie is de opvolger van Android 8.0 Oreo en werd op 13 mei officieel gepresenteerd tijdens de Google IO 2018. Inmiddels is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem al op enkele modellen beschikbaar. De Pixel-telefoons van Google waren de eerste, terwijl ook andere fabrikanten onlangs, of in de nabije toekomst, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem aanbieden. Een mooi moment om te kijken wat Android 9.0 Pie ons allemaal te bieden heeft. Tom vertelt je er alles over in Android 9.0 Pie: dit moet je weten over de nieuwste Android-versie.

Preview: Google Home Mini

De slimme speakers met Google Assistent zijn nu ook beschikbaar in Nederland. In deze preview kijken we naar de Google Home Mini. Werkt de kleine smart speaker in het Nederlands net zo goed als in het Engels? Tom vertelt het je in de preview van de Google Home Mini.

Review: Jamo Studio 8 surroundset

Jamo wordt vaak gezien als een budgetmerk. Het prijskaartje van de Studio 8-surroundset is inderdaad niet angstaanjagend hoog, maar wat je er voor krijgt is behoorlijk imponerend voor het segment. Jamie heeft de surroundset uitvoerig getest in de review van de Jamo Studio 8.

Zo voeg je apparaten toe aan de Google Assistent

De Google Assistent spreekt nu Nederlands, dus is het tijd om te kijken naar hoe je je slimme apparaten toevoegt aan de stemassistent. Het is namelijk niet zo dat de ondersteuning standaard wordt geactiveerd — gebruikers dienen nog enkele stappen te ondernemen. Wesley vertelt je welke stappen je moet ondernemen in het artikel Zo voeg je apparaten toe aan de Google Assistent.

Review: TP-Link Deco M9 Plus

Als je een smarthome op wilt zetten dan heb je natuurlijk overal in huis een snelle en stabiele WiFi-verbinding nodig. En liefst heb je ook één applicatie waarmee je het hele smarthome kunt bedienen. TP-Link wil deze twee werelden combineren met de Deco M9 Plus. Dit mesh-netwerksysteem kan namelijk ook compatibele smarthome-producten bedienen. Martijn bekijkt het mesh-netwerksysteem in de review van de TP-Link Deco M9 Plus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.