Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 9 en Tab S4 krijgen meer exclusieve Fortnite-gear

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2018, 9:54 CategorieGaming

Spelers van Fortnite met een Galaxy Note 9 of Tab S4 kunnen rekenen op nog meer exclusieve Fortnite-gear, laat Samsung weten. Vanaf 1 november krijgen spelers met deze apparaten in het bezit toegang tot de Galaxy-accessoirekit.

Exclusieve Fortnite-gear voor Note 9 en Tab S4

Toen Fortnite voor het eerst naar Android kwam, was de game exclusief verkrijgbaar voor een handvol Samsung-apparaten. Destijds kregen die spelers ook toegang tot exclusieve items voor in het spel. Nu de game breed beschikbaar is voor Android-apparaten, betekent dat niet dat eigenaars van een Samsung Galaxy Note 9 of een Samsung Galaxy Tab S4 het zonder exclusieve gear hoeven te doen. Samsung heeft namelijk laten weten dat die mensen vanaf 1 november kunnen rekenen op nog meer exclusieve gear.

Starting Thursday, November 1, owners of the Galaxy Note 9 and Galaxy Tab S4 can exclusively access the new Galaxy accessory kit for Fortnite, which includes back bling, a glider and a harvesting tool. The Galaxy accessory kit joins the Galaxy skin as exclusive, coveted in-game Fortnite content, available as a benefit for owners of Samsung Galaxy Note 9 and Galaxy Tab S4.

Ondanks het feit dat dit nieuws is aangekondigd, heeft Samsung niet laten weten wat we precies mogen verwachten van de Galaxy-accessoirekit. Ook is er geen afbeelding beschikbaar waarop we een kijkje kunnen nemen. Wat het pakket dus precies in petto heeft, is niet bekend. Maar waarschijnlijk mag je rekenen op een nieuwe glider of pikhouweel, of andere cosmetische items. Gelukkig duurt het nu niet lang meer voordat het pakket wordt gelanceerd. De Galaxy-accessoirekit is namelijk vanaf donderdag al beschikbaar.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. ATMACA2015
    01 december, 2018 om 18:59

    Ik kan niet fortnite spellen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.