Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gamesmartphone van Samsung krijgt een unieke gpu’

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2018, 9:34 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan krijgt de nog onaangekondigde gamesmartphone van Samsung een unieke gpu. De gpu is het onderdeel binnen het apparaat dat voor de grafische pracht zorgt, waardoor bijvoorbeeld games er dus heel mooi uit kunnen zien.

Gamesmartphone van Samsung met eigen gpu – gerucht

Een trend binnen smartphoneland momenteel is de gamesmartphone. Ook Samsung zou met deze trend meegaan, aldus de geruchtenmolen. Nu is daar al meteen een ander gerucht bovenop gekomen. Ice Universe, een bekend Twitter-profiel dat vaker technieuws lekt, laat namelijk weten dat deze smartphone nog wel eens een unieke gpu gaat krijgen. De gpu is het onderdeel binnen een smartphone of ander apparaat dat ervoor zorgt dat alles er visueel mooi uit kan zien. Spellen komen beter tot hun recht wanneer de gpu krachtig is.

Waarschijnlijk wordt de gamesmartphone van Samsung een high-end apparaat. En hoewel er nog vrijwel niets over de smartphone bekend is, is het toch aannemelijk te denken dat het bedrijf ongeveer dezelfde specs zal gaan hanteren als in de recente Galaxy-modellen. Tenminste 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte zijn daarom specs die je zou kunnen verwachten, bovenop een groot amoled-scherm natuurlijk. Mogelijk zou Samsung die nieuwe gpu ook kunnen gebruiken voor de Samsung Galaxy S10.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.