Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gebruikers iPhone XS en XS Max klagen over oplaadproblemen

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 10:01 CategorieiPhone

Verschillende gebruikers van de iPhone XS en XS Max hebben van zich laten horen: er zijn problemen met het opladen opgedoken. Eerder waren er al andere problemen met de toestellen die te maken hebben met de verbinding.

Problemen met iPhone XS en XS Max

Op het officiële Apple-forum zijn er mensen die klagen over verschillende problemen met de iPhone XS en XS Max. Eerder waren er al verbindingsproblemen, maar daar komen nu ook problemen tijdens het opladen bij. Normaliter moeten de toestellen een audiovisueel signaal afgeven dat het opladen is gestart op het moment dat de kabel in de smartphone wordt gestopt, maar bij een aantal modellen is dit niet het geval. De iPhone-telefoons die hier last van hebben worden ook niet opgeladen — en dat is toch ernstig.

Sommige mensen kunnen het probleem tijdelijk oplossen door twee keer op het scherm te tappen. De iPhone XS of XS Max ontwaakt, waarna de kabel wordt herkend en het opladen kan beginnen — maar dit is geen gegarandeerde methode, helaas. Ook zijn er toestellen die melden dat het opladen is gestart, terwijl dat eigenlijk niet het geval is. En dan zijn er nog de iPhones die vastlopen op het moment dat de kabel wordt gebruikt. Apple heeft helaas nog niet gereageerd op al deze oplaadproblemen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.