Gelekte renders tonen notch op Motorola Moto G7

05 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
Moto G7

Gelekte beelden tonen renders van de Motorola Moto G7. De opvolger van de Motorola Moto G6 krijgt een notch en een dubbele camera. Het toestel verschijnt waarschijnlijk pas in 2019 op de markt.

De Motorola Moto G6 en de G6 Plus werden door ons goed beoordeeld, waarbij met name de Moto G6 Plus uitstekende specificaties biedt tegen een prima prijs. Het zal dan ook nog wel even duren voordat de opvolger officieel wordt gepresenteerd, maar de eerste beelden van de Moto G7 zijn nu in een lek verschenen.

De beelden zijn afkomstig van MySmartPrice en @OnLeaks en tonen ons een aantal nieuwe details over de Moto G7. Zo lijkt het erop dat het nieuwe toestel een groter scherm gaat krijgen van 6-inch in tegenstelling tot de 5,7-inch van de reguliere Moto G6. In de lengte en de breedte zal het toestel dan ook iets groter zijn, maar hierdoor is het toestel gelukkig wel een stukje dunner dan de G6.

Moto G7 krijgt een notch

Daarnaast zien we voor het eerst een kleine notch aan de voorkant van het scherm voor de camera, de zogenaamde waterdruppel. De Moto G6 en de G6 Plus beschikten niet over een notch. Het toestel beschikt over een gebogen achterkant, een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een usb-type-c-poort. Over specificaties is op dit moment nog weinig bekend, maar geruchten gaan dat het toestel 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen gaat krijgen. De dubbele camera lijkt een zekerheidje, want deze zien we duidelijk zitten op de nieuwe renders. We verwachten de Motorola Moto G7 zeker niet voor 2019.

Reacties (0)