Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gevonden icoon in iOS toont design van nieuwe iPad Pro’

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2018, 10:22 CategorieiPad

Er is een icoon binnen iOS gevonden die mogelijk het design van de aankomende iPad Pro prijsgeeft. Zo is er geen thuisknop zichtbaar en moet het apparaat dunne randen gaan krijgen. Op 30 oktober zal Apple mogelijk de nieuwe modellen gaan aankondigen.

Is dit de nieuwe iPad Pro?

Dit weekend heeft 9to5Mac een icoon in iOS gevonden die mogelijk verklapt hoe de nieuwe iPad Pro eruit komt te zien, wanneer die mogelijk dinsdag wordt aangekondigd door Apple. De getoonde iPad heeft ronde hoeken, dunne randen en geen thuisknop. Ook is er geen inkeping aan de bovenkant van het scherm. De randen zijn dikker dan op een iPhone en dat is mogelijk niet zonder reden: een tablet moet je soms stevig kunnen vasthouden en dan is het fijn als er wat dikkere randen aanwezig zijn. Zo zit je niet constant op het scherm te drukken.

Een ander opvallend detail is de knop aan de bovenkant van de iPad Pro. Waarschijnlijk is deze knop bedoeld voor de slaapstand of voor het activeren van bijvoorbeeld Siri. Maar het kan ook zijn dat dit nog een vroeg design is en dat ook de Pro-modellen voor aankomend jaar worden voorzien van een knop aan de zijkant, net als op de iPhones. Bevestigd is het nog niet, maar verwacht wordt dat Apple tijdens een evenement op dinsdag (dinsdagavond, Nederlandse tijd) de nieuwe Pro-modellen zal presenteren.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.