Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel 3 XL hands-on hint naar beter scherm en meer

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2018, 9:38 CategorieAndroid

Er is een Google Pixel 3 XL hands-on video opgedoken waarin enkele details worden besproken die tot op heden nog niet waren gelekt. De videomaker in kwestie claimt dit toestel te hebben gekocht bij een lokale winkelier in Hong Kong.

Video hands-on van Google Pixel 3 XL verschenen

Een Engadget-verslaggever uit Hong Kong claimt een Google Pixel 3 XL te hebben gekocht van een lokale winkelier. Dit is waarschijnlijk de beste indruk die je kan krijgen van het toestel tot de officiële aankondiging van morgenavond (Nederlandse tijd). De verslaggever laat weten dat de Pixel 3 XL beschikt over een Snapdragon 845, 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Ook wordt er nog even gespeculeerd over een high-end model, dat moet gaan beschikken over 6 GB aan werkgeheugen.

Daarnaast krijgen we nog een goede blik op de inhoud van de verpakking, evenals de vernieuwde interface van de Google Assistant. Verder wordt er aandacht geschonken aan de nieuwe camera-app. Daarnaast is naar buiten gekomen dat het oled-scherm van 6,3-inch aanzienlijk beter moet zijn dan op de Google Pixel 2, maar het is nog niet duidelijk of het probleem met de blauwe kleur is opgelost. Omdat het een scherm van LG is, kan het wel heel helder worden ingesteld, waardoor je alles blijft zien in fel zonlicht.

  • Delen:
Google Pixel 3
Google Pixel 3
Android Pie (9.x)
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.