Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel Slate wordt een tablet met afneembaar toetsenbord’

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2018, 9:54 CategorieChrome OS

Er zijn afbeeldingen gelekt van de Google Pixel Slate: een Chrome OS-tablet met een afneembaar toetsenbord. Waarschijnlijk gaat de zoekmachinegigant dit apparaat aankondigen naast alle andere hardware, zoals de Pixel 3, Pixel 3 XL en de Google Home Hub.

Is dit de Google Pixel Slate?

Zoals het er nu naar uitziet zal Google een Chrome OS-tablet genaamd Google Pixel Slate gaan presenteren tijdens het hardware-evenement van morgenavond. Het apparaat moet straks kunnen worden gebruikt als een tablet, maar ook als een laptop wanneer je het afneembare toetsenbord eraan vastklikt. De website MySmartPrice heeft nu afbeeldingen naar buiten gebracht waarop we het apparaat goed te zien krijgen. De kans is groot dat dit uiteindelijk het product wordt dat Google gaat aankondigen dinsdagavond.

Op de afbeeldingen is te zien dat de Google Pixel Slate dikke randen gaat krijgen. Ook zijn er knoppen voor het beheren van het volume en komen we zaken als een usb-c-poort en vingerafdrukscanner tegen. Ook is er nog een duidelijke afbeelding van het toetsenbord verschenen, waarop duidelijk een knop voor de Google Assistant te zien is. We moeten natuurlijk nog even afwachten of Google de Chrome OS-tablet daadwerkelijk gaat presenteren morgen, maar zoals het er nu naar uitziet is die kans dus vrij groot.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.