Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grappige bug voegt tweede notch toe aan Pixel 3-modellen

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2018, 9:32 CategorieAndroid

Verschillende Pixel 3-modellen hebben momenteel last van een vreemde en grappige bug die een twee inkeping toevoegt aan het scherm. Google heeft inmiddels gereageerd op het probleem en laat weten dat er een fix aanstaande is.

Tweede notch op Pixel 3-modellen

De inkeping aan de bovenkant van het scherm is vaak een punt van kritiek op moderne smartphones. Veel gebruikers zien die notch liever gaan dan komen. Dat verschillende Pixel 3-modellen dan momenteel last hebben van een vreemde, maar grappige softwarefout die een twee notch toevoegt aan het scherm, moet een doorn in het oog zijn voor veel mensen. Gelukkig kunnen de meeste mensen die deze bug zijn tegenkomen er nog wel om lachen. Het resultaat van de softwarefout zie je in de foto’s in dit nieuwsbericht.

Zoals je kunt zien zit de extra notch aan de zijkant van het scherm. Google heeft laten weten dat het bedrijf op de hoogte is van het probleem en dat er wordt gewerkt aan een oplossing. Mogelijk heeft het iets te maken met de oriëntatie van het scherm en dat de software dan in de war is of het toestel nou horizontaal of verticaal wordt vastgehouden. Gelukkig laten veel eigenaars van de Pixel 3-modellen ook weten dat het toestel herstarten het probleem vaak oplost. Ook kan het helpen met de ontwikkelaarsinstellingen te spelen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.