Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor Magic 2 te zien op gelekte afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2018, 13:09 CategorieAndroid

Er zijn drie afbeeldingen gelekt waarop de Honor Magic 2 te zien is. Deze smartphone krijgt een scherm dat daadwerkelijk de voorkant vult. Het apparaat zal op 31 oktober aanstaande worden aangekondigd en aanvankelijk alleen in China verkrijgbaar zijn.

Dit is de Honor Magic 2

Een tijdje geleden onthulde Honor voorzichtig aan de Honor Magic 2: een smartphone met een echt voorkantvullend scherm. Het apparaat wordt op 31 oktober in en voor China aangekondigd, maar nu zijn er al drie afbeeldingen gelekt waarop we het toestel te zien krijgen. Op de afbeeldingen is goed te zien dat er bijvoorbeeld geen camera boven of in het scherm zit. In plaats daarvan zit die frontcamera in een schuifmechanisme, net zoals je bijvoorbeeld kunt zien op de Oppo Find X en de aankomende Xiaomi Mi Mix 3.

De achterkant van de Honor Magic 2 doet denken aan de Huawei P20 Pro. Dat komt door de plaatsing van de camera’s. Dat beide smartphones op elkaar lijken is geen toeval, omdat Huawei de eigenaar is van Honor en designelementen uitleent aan Honor. Waarschijnlijk zal de Magic 2 straks in drie kleuren beschikbaar zijn, namelijk rood, zwart en blauw. Onder de motorkap zit mogelijk de Kirin 980-processor (zelfde als in de Mate 20-serie) en minimaal 6 GB aan werkgeheugen. Of het toestel naar Europa komt, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.