Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei rolt Android Pie uit voor Huawei Mate 10 Pro in Europa

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2018, 13:38 CategorieAndroid

Huawei heeft de Android Pie-update voor de Huawei Mate 10 Pro uitgerold in Europa. Het gaat om de versies met modelnummers BLA-L09 en BLA-L29. De Pie-update brengt ook de nieuwste EMUI-softwareversie met zich mee, namelijk EMUI 9.0.

Download Android Pie voor Huawei Mate 10 Pro

Terwijl we ondertussen wachten op de aankondiging van de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro, heeft Huawei goed nieuws voor de eigenaars van een Huawei Mate 10 Pro. De versies met de modelnummers BLA-L09 en BLA-L29 worden namelijk op dit moment voorzien van Android Pie. Dit geldt dus voor de modellen die in Europa worden verkocht, waardoor het nu niet lang meer hoeft te duren voordat de update ook op jouw toestel arriveert. Uiteraard krijg je ook de nieuwe EMUI-versie, namelijk EMUI 9.0.

EMUI 9.0 moet voor een flinke verbetering op het gebied van prestaties gaan zorgen. Zo kun je nu meer doen met een navigatie op basis van bewegingen (zoals bijvoorbeeld op de Google Pixel-smartphones of de OnePlus 6). Ook is er de nieuwe versie GPU Turbo-modus, die eerder al werd uitgerold naar de P20 Pro. Daarnaast wordt er extra nadruk gelegd op online beveiliging en digitale gezondheid. Het is dus nog heel even wachten voordat de arriveert — maar het is goed om te weten dat de uitrol van Android Pie begonnen is.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.